Aspiepower Media

Vi delar minnen, fast vi inte kände varandra

Klockan var ställd på nio i dag men blev väckt av att mamma ringde en halvtimma tidigare för att säga att det är en bild på Henrik i tidningen. NWT har skrivet ett reportage om Valsarnas guldår, den gamla goda tiden.

Och det är ju lite knäppt för det var ju egentligen då som jag och Henrik träffades för första gången. I slutet av 90-talet när jag stod och gömde mig bakom pappas ben i depån. Men då var jag ett barn och det var inte alls intressant, och tur var väl det;) Men fast vi inte kände varandra då så delar vi massa minnen tillsammans.

Jag var på plats på alla tävlingar han körde på Tallhult. Jag var på plats på flygplatsen när Valsarna landade efter att ha vunnit SM-guld på Gotland.  Jag var på plats på Tallhult när de vann det andra SM-guldet. Jag stod och gömde mig bakom pappas ben i depån när han pratade med honom efter nästan alla matcher.

Vi kan prata om saker som hänt på olika matcher och vi minns det båda två, fast på två olika sätt. Och hade det inte varit för att jag stått där bakom pappas ben i depån så hade jag troligen inte lagt till honom som på Facebook den där våren 2012.
I dag skapar vi minnena tillsammans.

Så här såg Joanna ut under Valsarnas guldår. Cyklade runt på min lila cykel med en Vals-väst på mig;)
minnen
Jag och kusin Robin hejar på Tony Rickardsson på GP i Linköping 1998.

 

2 reaktioner på “Vi delar minnen, fast vi inte kände varandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *