Aspiepower Media

The Influencer Convention

Klockan 04 i morse ringde klockan och det var bara att palla sig upp och åka till Hallsberg och hoppa på tåget. Jag somnade innan jag ens han sätta mig på tåget och sov hela vägen till Stockholm.

När vi kom fram fick de bli lite frukost på McDonalds i väntan på att Elin som jag skulle dela en taxi med skulle komma. Det är ju lite knasigt för hon skriv på konferensens faebooksida att hon ville samåka med någon och jag svara, och så visar det sig att vi båda är från Värmland, världen är bra liten i bland.

Dagen har spenderats på Grand hotell Saltsjö och har varit en dag fullspäckad med massa bra och givande föreläsningar på The Influencer Convention . Men sådana här dagar bli lite väl intensiva för min NPF Hjärna, så de tre sista punkterna struntade jag åkte till hotellet i stället, där Henrik väntade. Har varit mycket att ta in så nu är min hjärna lite trött men tack Influences of Sweden för en väldigt bra dag.
 The Influencer Convention

La Linda hälsar alla välkomna
Elin som driver Teknifik berättar om hur hon gått från 0-16 000 läsare i månaden på ett år.

Dom hade en tecknade som målade allt som hände under hela konferensen, så kul idé och hon var grymt duktig.

 The Influencer Convention

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *