Aspiepower Media

Invigt balkongen

Var verkligen underbart väder i går så när jag kom hem till Karlstad så gick jag upp på vinden och hämtade ner bordet och stolarna till balkongen. Där jag avnjöt en smoothie på grönkol, citrongräs mango och banan, riktigt god!

Känns så skönt att äntligen ha en balkong. Förut hade jag egen ingång så hade så jag kunna sitta ute utanför trappen men det blev aldrig att man gick och satte sig där.
Nu ska vi bara försöka lära Baby hur man beter sig på en balkong med så hon inte får för sig att hoppa ner från 3:e våningen.

Har funderat på att sätta nät på balkongen så hon kan vara där men eftersom jag bor högst upp och har balkong utan tak så blir det lite krångligt. Så ska försöka fixa en fin plats till henne så kanske hon går med på att ligga still bara hon kan se ut.

Hur har ni som har katt gjort med eran balkong?

balkongen

Recept:
En påse grönkål, citrongräs banan och mango (påse från Coop)
En skvätt Fun light lemon lime

10 reaktioner på “Invigt balkongen

 1. Jag har sett att folk som bor högst upp sätter upp pinnar i varje hörn så att hönsnätet eller vad man nu använder för nät räcker högre upp 🙂 Kanske något som hade fungerat på din balkong? 🙂

 2. Vi har byggt ramar med regelvirke som vi målat vita och sedan monterat svetsnät på (häftpistol med grova klammer) det ser faktiskt riktigt bra ut. Det är formfast och stabilt nät och det håller bra. Våra ramar är ca 2,5 meter höga och ungefär 1 meter breda, vi har byggt från golvet innanför räcket och monterat ihop dem med varandra samt i väggen. Det finns svetsnät att köpa i olika bredder så det går att anpassa till de mått man har på balkongen utan att behöva skarva för mycket.

  Men fast vi har nätat in ordentligt så får våra katter aldrig vara ute utan tillsyn, för det klättras såklart på nätet och fort går det också 🙂

  Men annars får du låta Bebbsan vara ute med dig i sele på balkongen, det funkar ju också.

  Tack för en jättebra blogg!
  Kramar!

  1. Jo hon är ute i sele nu men är sur över att hon inte ser ut. Funderar på att bygga en hylla eller nått hon kan ligga på men som du säger de är snabba. Vill helst inte ha några självmordsförsök från balkongen;)

   Tack för dina fina ord kram

 3. Vad härligt med balkong! Våra gamla katter hade jag inget nät till.Vi bodde då på 3e våningen.Dom stod på en stol och tittade ut.Nu har jag 2 katter som vi har nätat in balkongen till,och dom stormtrivs.Vi har även en kattlucka så dom kan gå ut när dom vill.Det är jättebra! Ha det så bra och fundera på att näta in din balkong så missen kan vara ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *