Aspiepower Media

Tur att de bokade om mitt flyg…

Tur att de bokade om mitt flyg…

Blev bara fem timmars sömn i natt, för var omöjligt att somna. I vanliga fall tar jag min medicin 19. Men när jag föreläser tar jag den senare, annars kommer jag somna mitt i föreläsningen.
Så därför var det svårt att komma till ro. Och mina sömntabletter är hemma, för jag vägrar betala x antal hundra kronor för att få ett intyg att jag får flyga med dem. Men efter mycket om och men somnade jag till slut och vaknade upp och 07 och kände mig som en zombie. Som om det inte räckte så vaknade jag upp förkyld med ont över bihålorna också.

Men nu är jag iallafall på flygplatsen och planet är försenat redan från start. På grund av noshjulsbyte på Arlanda, låter bra?

Så det är tur att de boka om mitt flyg så jag får vänta fyra timmar på Arlanda i stället för 45 min. Annars hade det varit lite jobbigt nu. Men Katten Enzo hade säkert kommit och hämtat mig med ett privatplan ?

bokade om mitt flyg
Hotellfrukost är grejen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *