Home Föreläsningar Hem ljuva hem och norrländska presenter

Hem ljuva hem och norrländska presenter

by Joanna Halvardsson

Hej kompisar!
Nu är jag hemma i Värmland igen, så himla sjukt att jag tagit mig 200 mil på bara ett dygn. Vi blev som sagt en timma försenade från Skellefteå men väl på Arlanda rullad det på. Så precis innan 17 tiden landade jag i Karlstad, nu är jag hemma och har hunnit med ett bad. Sen blir det slapp i soffan resten av kvällen och sängen tidigt i kväll.

I morgon är jag ledig för jag passade på att jobba några timmar på Arlanda när jag ändå satt där och väntade. Jag är glad att jag har arbetsgivare som tror på mig och stöttar mig 110% i det jag gör. Så jag får lägga mina arbetstider efter mina föreläsningar. Så jag verkligen får möjligheten att göra allt jag vill samtidigt.

Sen tänkte jag visa er vad jag fick för presenter på föreläsningen. Jag gillar när jag får saker som på något sätt speglar platsen jag varit på. Fick en osthyvel och en handduk med lite Norrländska ord på, så du kanske kan förstår vad de säger nästa gång jag kommer dit;)

hem

You may also like

1 comment

Maol 24 mars, 2017 - 06:22

Fin osthyvel!

Reply

Leave a Comment