Aspiepower Media

Det finns bra fönster i Kumla…

Vi kom fram till Kumla tillslut och jag måste påstå att Baby är världens snällaste katt. Hon satt tyst hela vägen och kollade ut, hon pep bara till när jag kollade på henne eller pratade med henne. Min mage överlevde den med men gör fortfarande ont. Har jag varit och handlar och ska ta smärtstillande och bädda ner mig i soffan. Henrik jobbar kväll så jag och Fröken B är ensamma hemma. Men hon har inte tid med mig för hon har fullt upp med att kolla på utsikten:)

kumla

Jag har fått möjligheten att Buzza Liptons ekologiska klassiker. Samtliga teer är plockade enligt ”Single Source Estate”-principen, vilket innebär att allt te i en teblandning kommer från en och samma gård. Teerna är dessutom certifierade med EU lövet (EU Organic) och Rainforest Alliance.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *