Akupunktur och att träffa nya kompisar

Alltså jag höll på att gå in och skriva på fel blogg, haha.
De här med rutiner alltså;)

Klockan ringde vid nio och det var bara att palla sig upp, för skulle iväg på akupunktur. Eftersom jag tog smärtstillande i går så bestämde jag mig för att gå dit, då det inte är så himla långt. Men när jag väl kom ut så insåg jag att det regnade. Men det var ändå skönt att få lite luft.

Nu skulle jag egentligen vara på jobbet men smsade och sa att jag jobbar hemifrån eftersom jag inte vill köra bil riktigt än.

Så ska jag jobba lite sen ska jag packa in Fröken B i bilen och vi ska försöka ta oss till Kumla. Tänkte vara där ända tills på söndag. Fördelen med att man kan jobba överallt bara man har en dator.

Har fortfarande ont i magen men ska försöka ta mig till Kumla så får jag ta smärtstillande där. Sen får vi väl se vad som händer. Kanske är det dags att undersöka om de har lika dålig vård i Örebro som de har i Karlstad. Men hoppas jag slipper det och att det släpper av sig själv.

akupunktur
Träffade två kompisar på vägen 😀

Följ mig på Bloglovin om du inte vill missa inlägg.
Jag postar också mycket innehåll på Instagram och Facebook.

Ett svar på ”Akupunktur och att träffa nya kompisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen