Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Välkomna till min nya blogg! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Välkomna till min nya blogg!

Hejdå Familjeliv och tack för den här tiden, nu börjar en ny resa!

Jag vill börja med att tacka Familjeliv för de sjutton månader jag bloggat hos er. Under den tiden har jag fått möjligheten att träffa många fina människor och lärt mig massor. Men allt har sin tid och efter att ha bloggat i sju år, så känner jag mig nu redo för att stå på egna ben. Därför har jag valt att lämna Familjeliv för att börja blogga på egen portal. Här bestämmer jag själv hur min blogg ska se ut och vilka jag vill samarbeta med. Man har även spått att 2017 kommer bli året då fler Influencers flyttar till egen portal. Och att fler företag kommer börja samarbeta med mindre bloggar, därför känns det som att det nu är rätt tid för att påbörja den här resan.

Ett eget mediahus

Som ni kanske märkt så har jag bloggat mindre sedan årskiftet och någon har kanske trott att jag tappat gnistan. Men sanningen är att jag trappat ner på inläggen med flit, tagit en väl behövlig paus och laddat upp för att köra ännu hårdare.

Det känns både spännande och pirrigt att göra den här flytten. Nu finns det inte längre någon som hjälper mig om något tekniskt krånglar på bloggen. Och det är ingen som fixar annonser och det är inte längre en självklarhet att jag får en lön varje månad.

Numera driver jag mitt eget mediahus där jag är chefredaktör, reporter, fotograf, webbansvarig, annonsansvarig, sociala medier ansvarig och PR ansvarig samtidigt.
Det här är helt sjukt, med tanke på att det bara är nio år sedan jag var inlagd på en psykiatrisk slutenvårdsavdelning. Då klarade jag  inte ens av att ta hand om mig själv. Vilken resa jag gjort ändå!

Men jag tror att det här kommer bli bra i slutändan. Och jag hoppas att ni hänger med och fortsätter att heja på mig även på denna sida. Ni kommer hitta bloggen på www.joannahalvardsson.se. och inom kort även på  www.domkallarmighannes.se.

Tillsammans kommer vi längre!

Jag vill också passa på att tacka Fnulan som under flyttprocessen har agerat bollplank och kommit med många goda råd och tips. Jag önskar att fler bloggare var som du och hjälptes åt, i stället för att se varandra som konkurrenter. Jag hoppas att våra vägar kommer korsas i framtiden. Så vi även får möjligheten att ses även i verkliga livet, för du verkar vara en fantastik människa.

Nu kör vi- Mot nya äventyr!

Ps. Jag vet om att vissa bilder inte funkar och håller på att fixa det

Följ mig på Bloglovin’ om du inte vill missa inlägg.
Jag postar också mycket innehåll på Instagram och Facebook.

1 reaktion på “Välkomna till min nya blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *