Sneak peak på kvällens outfit

Här kommer en sneak peak på kvällens outfit!

Jag började den här dagen med att ta sovmorgon, så skönt att få sova ut fast veckan knappt börjat. I dag är det dagen med stort D. Det är dags för årets första föreläsning. Det känns skönt att dra i gång igen. Men jag är faktiskt lite nervös. Jag har ju inte föreläst sedan i maj, tänk om jag inte vet hur man gör längre. Haha men det löser sig nog säkert.

Nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags att åka mot Torsby. Min tanke är att jag ska vlogga i dag så ni får hänga med. Jag vet att sagt hundra gånger att jag ska bli bättre på Youtube men bättre sent än aldrig antar jag;)

Här kommer iallafall en sneak peak på kvällens outfit:

Sneak peak på kvällens outfit

2 svar på ”Sneak peak på kvällens outfit

  1. Hej
    Önskar lycka till!
    Hade gärna varit med och lyssnat men måste hushålla på energierna då jag har andra äventyr idag.

  2. Hej Joanna! Nu tänkte jag ställa en fråga till dig fast det inte är frågestund, vilket du sa var okej. 🙂

    Jag har läst en del inlägg som säger att du gillar Mumin. Har du någonsin spelat spelet Fest i Mumindalen från år 1996? I så fall, vad tycker/tyckte du om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen