Aspiepower Media

Spendera halva dagen i en bil

Började dagen med att åka till tandläkaren, alltid lika trevligt. Sen åkte jag till mormor och morfar som bjöd på lunch nu när mamma och pappa dragit Thailand. Sen åkte jag hem och hämtade Bebbsan och åkte mot Karlstad. Men han bara vara hemma i tio minuter sen åkte jag och hämta Carolina och körde henne till Kil för att hämta en grej och sen till Bergvik innan jag skjutsade hem henne igen. Hon ska på bröllop i morgon och hon håller på att göra en vegansk bröllopstårta men det går inte riktigt som hon vill så när jag ringde var hon sjukt stressad och var tvungen att åka till Kil. Så sa att jag kunde köra så hon hon iallafall slappna av i några minuter och hon brukar ju köra runt på mig så;)

Nu är jag iallafall hemma igen och har tagit ett bad och har landat i soffan. Överraskade Baby med att komma hem med sallad med kyckling i så nu är hon väldigt nöjd och ligger här bredvid och myser.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *