Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tillbaka till verkligheten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tillbaka till verkligheten

Ännu en helg är över och det är dags att återgå till verkligheten. Varför går helgerna så himla fort? Den bara swischade förbi fast min helg var fem dagar lång den här gången. Vaknade upp med mensvärk och illamående, som att det inte räcker med smärtan i handen/tummen. Dock ska jag inte gnälla för har inte haft en riktig blödning på över 5 månader, tack vare mina p-piller. Innan vi hittade den här sorten (Qlaira) så var det vardagsmat att ha sådan mensvärk så jag svimmade och kräktes varje månad. Så lite smärta och illamående är ändå ingenting mot i jämförelse med det. Men kombinationen av det och smärtan i handen gör att jag bara vill ta morfin och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet.

§11111111111111111111
Jaha  Baby ville tydligen säga något till er eller så ställde hon sig bara på tangentbordet för att kunna äta upp min pudding, jag är inte riktigt säker;) Nej nu är det dags att göra sig klar för att åka till jobbet, sen ska jag åka och simma också innan jag får åka hem och bädda ner mig i soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *