Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kärlek till ALLA på Alla hjärtans dag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kärlek till ALLA på Alla hjärtans dag

Vaknade upp med den här filuren på min mage, bra start på alla hjärtans dag. Egentligen gillar jag inte den här dagen för jag tänker på alla som inte har någon att dela den med. De som redan är ensamma men känner sig ännu mer ensamma en sådan här dag. Alla barn som redan är utanför i skolan men bli ännu mer utanför en sådan här dag, för att lärare och rektorer är med och hjälper till.

Jag hoppas att vi kommit så långt så ALLA skolor förstår att man måste se till så ALLA barn måste känna sig delaktiga en sådan här dag och att om inte alla får presenter/rosor osv så ska ingen ha det. Men tyvärr tror jag inte att vi är där än. Det heter trots allt ALLA hjärtans dag!

I stället för att köpa massa presenter till dina nära kära så tycker jag att du ska berätta för dem vad de betyder för dig. Men framförallt tycker jag att du ska visa kärlek över lag så hälsa på någon som du tycker ser lite ensam ut. Eller säg till killen på bussen att du tycker att hans jacka är snygg. Var med och sprid kärlek till ALLA!

Jag vill avsluta med det här inlägget med att berätta hur mycket jag tycker om er!
Ni finns alltid här och hejar på, både i med och motgångar!
Det är NI som får mig att fortsätta att göra det jag gör!
Tack för att just DU läser min blogg!
Ha en fin alla hjärtans dag mina vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *