Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Grötfrukost – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Grötfrukost

Godmorgon mina vänner!
Jag som knappt orkar äta frukost direkt efter att jag vaknat slog till stort i dag med gröt. Ska i väg och simma direkt efter jobbet så det kommer bli en sen lunch så det fick bli gröt så kanske jag inte hungrar ihjäl. Var så jävla trött när klockan ringde och ville inte kliva upp men bara tre dagar kvar sen får jag semester i fyra dagar.
Nej nu får jag skynda mig till jobbet så jag inte blir sen!
Vad har du för planer för dagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *