Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Paus i flyttandet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Paus i flyttandet

I dag var det dags för Ambassadörs möte med Hjärnkoll och först tänkte jag inte gå dit för jag har fullt upp med annat. Men sen när mamma och hade åkt och kände att det kanske skulle vara bra med en paus. Så drog dit iallafall och kom inspirerandes precis när mötet skulle börja för på vägen dit mötte jag nya grannen och kompisen Lizzie. Lite komiskt med tanke på att jag skrev för bara några dagar sedan att jag hoppades på att vi skulle ses oftare nu:P

Med hem från mötet brev de snygga sakerna ni ser på bilden nedan, vill du också ha dessa så kan du köpa dem här!
Nu är jag hemma och har landat i soffan och tänkte kolla på tv men kom på att jag bara har myrornas kring på min tv, måste inskaffa en ny antennkabell för min har gjort sitt efter 8 år. Så i stället funderar jag på om jag ska bada badkar för andra gången i dag, bara för att jag kan:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *