Aspiepower Media

Jag börjar förstå mig själv!

Har precis bokat en biljett till Influencers of Swedens konferens- The Influencers Covention 2017, i Stockholm 31/3-1/4. Ska bli riktigt kul att träffa andra i branschen och förhoppningsvis lära sig massa nya saker. Konferensen är i två dagar och håller på i sex timmar båda dagarna så därför har jag valt att bara gå på fredag.

Hade det här varit för ett år sedan så hade jag kört på med hela helgen och galamiddagen och allt som erbjuds. Men någonstans har jag ju tydligen mognat och börjat förstå mig själv bättre, för jag skulle bli helt slut av det + att jag ska till Skellefteå en sväng veckan innan. Så valde att bara gå en dag, för jag kan inte vara överallt samtidigt.

Men när jag ändå är i storstan så passar vi på att köra en weekend när vi ändå håller på, så jag åker dit på fredag morgon och Henrik kommer efter på fredag eftermiddag sen stannar vi tills på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *