-2,3 kg på två veckor

Har sovit så jävla oroligt i natt för hade ont i foten men när jag väl sover djupt och skönt, ja då ringer klockan och säger att det är dags att gå upp. Väl uppe fick jag börja dagen med att ställa mig i duschen och spola kokhett vatten, för att försöka få i gång kroppen. Den här vintern har det ju inte varit så jättekallt så har så har varit skonad från smärta jämfört med andra år men ska väl inte säga för mycket, för vintern är ju inte slut än.

Sen vägde jag mig i dag också och dom som säger att Viktväktarna är trams och inte funkar, har aldrig testat Viktväktarna. Vågen visa -2,3 kg på två veckor och visst låter det ganska mycket, men i mitt fall tror jag det handlar om att min mage mår bättre när jag äter rätt. Jag har IBS och mår bättre när jag äter glutenfri kost, men fuskar hela tiden för det är inte gott med glutenfritt bröd. Men när jag följer VV:s program och skriver in allt jag äter i appen så gör jag medvetna val. Förra helgen var jag sugen på godis och stod och scanade varenda godispåse i affären med appen, för att se vilken som var bäst:D I stället för att äta sju knäckebröd som man inte ens blir mätt av så äter jag i stället yoghurt med bär i.

Det är liksom det som är Viktväktarna- att lära sig att göra medvetna val och fokusera på kost och motion. Fast jag kan inte direkt påstå att jag har motionerat särskilt mycket de här två veckorna, har simmat 1 km och sen gått runt 5000 steg/dag (foten pallar inte mer). Men förra veckan blev det inte många steg eftersom jag var sjuk. Men i morgon lär ju ta igen det då jag ska flytta och de kommer bli många vändor till tredje våningen utan hiss;)

Men först en vända till jobbet och sen ska jag hem och packa ner det sista.
Tjoho snart har vi ett nytt hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen