Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Två nätter kvar i kaoset – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Två nätter kvar i kaoset

Nu är jag hemma i Karlstad igen och flyttkaoset och självklart skulle  det börja snöa som fan precis när jag skulle åka. Men kom hem tillslut iallafall och nu ligger jag här i soffan och kollar på alla flyttkartonger och undrar vart jag ska börja.

Finns inte så mycket plats kvar att ställa kartonger på nu men måste börja packa ner allt i badrumsskåpet. Men bara två nätter kvar sen får jag iallafall flytta kaoset till en ny lägenhet, ombyte förnöjer:P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *