Aspiepower Media

Tankar om framtiden

Har spenderat dagen i soffan och kollat på serier med Baby bakom mig. För lagom till att vi ska flytta har hon hittat sitt klösträd som hon inte använt på över ett halvår. Och nu är det bästa platsen man kan ligga på, så vi får se till och hitta en bra plats vid ett fönster i den nya lägenheten. Kändes som det var en evighet kvar till vi skulle flytta när jag skrev på kontraktet men nu är vi snart där, om en vecka i morgon går flyttlasset. Efter 8 år och fem månader i den här lägenheten är det dags för ett nytt hem och jag ser verkligen fram emot att få ett kök, ett badkar och få göra om.

Det händer mycket i mitt liv och jag har varit lite nervös över våren, då jag bara hade tre föreläsningar inbokade från januari- maj och det är ju tanken att jag ska föreläsa, blogga och frilansa ihop halva min lön. Och som det sett ut fram tills nu så hade de blivit en jävligt dålig lön halva de här året haha:D Men någonstans har jag haft en känsla av att bokningarna kommer komma och därför jag inte brytt mig om att marknadsföra mig mer än på bloggen och i sociala medier.

Därför känns det så skönt när det de senaste veckorna kommit flera mail med förfrågningar om föreläsningar i vår och i dag kom det till och med ett om en i höst. De blir nog bra det här men att leva som föreläsare är ju lite osäkert för det gå ju liksom i perioder. Som tex under sommaren, så är det ju ingen som bokar en för då tar ju de flesta semester, iallafall myndigheterna som jag föreläst mest för den senaste tiden. Och jag blir så glad för jag tror att det kommer bli flera föreläsningar för allmänheten det här året och jag vet ju att ni efterfrågat det.

Men vet du om att du vill boka mig som föreläsare under 2017?

Ja då är det hög tid att kontakta mig nu för kommer bara kunna ha ett viss antal föreläsning eftersom jag även jobbar med annat.
Du kan läsa mer om mina föreläsningar här.

För bokningar och frågor maila: info@joannahalvardsson.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *