Sjuk

Blev inte mycket skrivet här i går då vi fortsatte att packa och städade både ugnen och kylskåpet. Sen slog den underbara förkylning till i går kväll också, alla är ju sjuka nu och har bara gått och väntat på att det ska bli min tur. Men jag klarade 8 veckor och fem dagar utan att få feber eller andra tecken på sjukdom, det måste vara nytt rekord på iallafall de fem senaste åren.

Vet inte om de är min kropp som gillar de nya sprutorna mer, fast de ska innehålla samma ämne men har aldrig kunnat ta åtta sprutor på raken utan uppehåll för infektion förut. Så vi får väl hoppas att det fortsätter att vara så men i dag är jag iallafall hemifrån jobbet och ligger nerbäddad i soffan med feber.

”Hallå där, du har valt fel sort! Katter får inte äta choklad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen