Jag har slagit världsrekord

I morse tog jag bilen mot Kronoparken och karlstad innovation park för ett möte. Jag har testat på hur ”normala” människor gör denna vecka så i går skickade jag in en tex ett dygn innan deadline. Ja det är nytt världsrekord i min värld, ja rekord i att hålla en text för i vanliga fall skickar jag ofta in en vecka innan deadline. En av fördelarna med att jag har Asperger är att när jag vet vad jag ska gör så är jag galet snabb, utan slarv.

I dag testade jag också på en annan ny sak så kom till mötet med bara fem minuters marginal och det är med nytt rekord, för kommer oftast en halv timma i förväg. Men jag förstår mig ärligt talat inte på folk som kommer precis när de ska eller inspringandes för jag skulle bli galen, blev grymt stressad av att bara ha fem minuter på mig. Hur är ni? Är du ute i god tid för ett möte eller är du den som kommer inspringandes?

Det bästa med mötet var iallafall att de bjöd på sallad, för jag hade gått runt i två dagar och oroat mig för vad de skulle bjuda på. Såg framför mig hur de skulle servera något med jävligt mycket points så blev glad när det blev sallad. Men tryckte i mig en muffins med, men lite får man ju lyxa till det.
Nu sitter jag och trycker i mig en hel ask physalis för att väga upp samvetet efter den där muffinsen.

Efter mötet drog jag till frissan så nu är jag redo för Fredags föreläsning, eller ja håret är i alla fall redo. Haha jag är precis som vanligt och har inte ens börjat fundera över vad jag ska säga än. Ska bara prata i timma och är inte riktigt säker på hur mycket jag hinner med men det märks väl, i värsta fall får de väl dra mig från scenen;) Eller så måste alla boka mig sen så de får höra klart hela föreläsningen, haha vilken bra affärsidé att bara ha halva föreläsningar annars får de betala mer;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen