Mot Värmland!

Ännu en helg börjar gå mot sitt slut och jag sitter på tåget hem till Karlstad igen. Mamma och pappa tog med sig Baby och åkte mot Hagfors tidigare under dagen. Hon har aldrig åkt  tåg så hon fick åka bil istället. Sen är ju min lägenhet mer kaos än vanligt pga flytten och hon försvinner ner i kartonger hela tiden, helt plötsligt har hon väldigt många kojor haha.

Sitter på tyst avdelningen på tåget och undrar varför jag inte alltid bokar det, så lugnt och skönt.

När jag kommer hem ska jag lämna av saker hemma sen måste jag gå och handla lite för kylskåpet är helt tomt. Sen blir det kvällen tidigt för är så jävla trött, hoppas på att få sova lika skönt i natt som de senaste dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen