Trasig handled och traumaterpai

Börja dagen med att vakna upp en paj handled, när jag var hos reumatologen för ca två månader sedan så sa han att det var en pågående inflammation. Men han ville vänta med att spruta kortison för att se om det försvinner av sig själv. Men det verkar det inte göra för nu har handleden svullen och kan knappt vrida den så har satt på mitt handledsskydd med skenor i. Men orkar knappt röra fingrarna för att skriva så får skriva med vänster hand. Det är i sådana här lägen man inser hur himla högerhänt man är, blir helt handikappad. Får väl vänta och se hur det utvecklas annars får jag väl ringa på måndag och be dem spruta mig.

Pallade mig iallafall i väg till psykologen och den här gången tyckte han att jag var så stabil så vi kunde börja lite med traumaterapin.
Vi får väl hoppas att det går bättre än förra gången då det resulterade i att jag fick fruktansvärd ångest på kvällen. Dock är ju det helt normalt och det måste ju få ske om jag ska kunna bearbeta den här händelsen någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen