Aspiepower Media

Att bli straffad för att man har kul

God morgon eller kanske god middag!Vakna nyss av att pappa ringde, annars kunde jag nog ha sovit ett stund till. Kunde inte så somna i går kväll så fick ta en sömntablett, nackdelen med att ha Bipolär sjukdom. Jag blir straffad när jag gör något jag tycker är kul, när jag kommer hem har jag svårt att varva ner och komma till ro och somna.Och vad är alternativet? Att aldrig göra något kul? Men då blir ju deprimerad i stället och vet inte om det är bättre.
Någon annan med Bipolär sjukdom som känner igen sig?

Har inga större planer för dagen, snön vräker ner och jag funderar på att inte gå ut alls i dag. Stannar nog här i soffan under täcket tror jag.
I eftermiddag kommer kanske mamma, pappa och Baby om inte vädret stoppar dem för då kommer de i morgon i stället.  De varnar på radion att man inte ska ge sig ut på vägarna om man inte behöver, tur att det inte var i dag som jag skulle till Köla. Bra planerat snön, dock kunde du ha hållit dig borta helt. Nej jag stannar nog inne och fortsätter att packa ner mitt hem i flyttkartonger, 20 dagar till badkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *