Blev en liten comeback

Precis landat hemma i soffan efter en lång dag.
Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Carolina som skulle bli med och hålla mig sällskap när jag körde till Köla.
Jag tycker det är så kul att jag har fått möjligheten att frilansa för Svensk skytte sport, och får komma tillbaka till skyttehallarna igen.

Och nu är jag ändå var där så var ju tvungen att göra en liten comeback. Och det gick väl helt okej, med tanke på att jag inte tränat på över 10 år, sköt med fel gevär, utan jacka, handske och glasögon:D Blev lite sugen på en riktig comeback, skulle vara lite spännande att se hur bra jag skulle skjuta nu när jag är rätt medicinerad med tanke på att jag är extremt lugnare i dag än vad jag var för 10 år sedan.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och är ledig både onsdag och torsdag så ska unna mig en riktig sovmorgon har jag tänk, men först ska jag lyckas somna också är en aning speedad efter dagens äventyr.

Foto: Per-Åke Olsson Köla Skytteförening

 

Ett svar på ”Blev en liten comeback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen