Konsten att ta sig upp ur sängen

Tog en sömntablett i natt för att vara säker på att jag får sömn, efter som det blir en ganska intensiv dag. Sov gott tills klockan ringde 08 och sa att det var dags att gå upp, tryckte på snooze knappen och blundade en stund till. Förr snoozade jag inte alls, direkt klockan ringde flög jag upp. I dag påminde telefonen mig om att det var dags att gå upp fyra gånger, innan jag orkade komma upp ur sängen. Varför är sängen så himla varm mjuk och skön precis när klockan ska ringa?

Nu är jag iallafall uppe efter mycket om och men och sitter och kollar på Nyhetsmorgon och försöker få i mig lite yoghurt. Snart ska jag dra till jobbet och jobba och sen när jag slutar där ska jag hemm, äta lunch och den åka till Köla och jobba. I dag blir det lite mer arbetstimmar än vanligt, men ni från Försäkringskassan kan pusta ut för jag kommer vara ledig både i morgon och på torsdag i stället.

För det är ju liksom såhär verkligheten ser ut när man frilansar/föreläser, man kan inte jobba 8 timmar/ dag. Och när jag starade upp mitt företag förde jag en dialog md FK om just detta, så de skulle vara med från början. Och det är lugnt så länge jag inte går över 20 timmar/vecka. Så det är okej att jobba lite fler timmar en dag och inget alls på andra så länge som jag inte går över mina 50%. Dock får jag inte jobba 100% i två veckor och sen vara ledig i två veckor haha:D

Nej dags att få i sig den där yoghurten nu och palla sig ut i bilen, när jag flyttat kan jag nog sova fem minuter längre på morgon.
21 dagar kvar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen