Aspiepower Media

1 km simning och 4500 kronor rikare…

Har precis landat i soffan efter två timmars jobb och sen varit till badhuset och simmat 1 kilometer.
Kändes bra att simma i dag med och min kropp mår verkligen bättre av det, men vi får väl se hur länge det varar innan min kropp tycker att det är dags för en infektion igen. Är det som är så jobbigt, att när jag väl kommer i gång och tränar så tycker min kropp att nej nu räcker det.
Men nu har kunnat ta mina sprutor  (Benepali) varje vecka i sju veckor utan att få feber eller en infektion och det är nog nytt rekord och då är ju typ alla sjuka just nu. Jag hoppas att det fortsätter att fungera så jag kan få njuta av full effekt en stund.

Nu ska jag chilla lite sen ska jag fortsätta med att packa inför flytten, känns som det aldrig tar slut.
Men hyresvärden ringde förut och sa att de nu har hyrt ut min lägenhet så jag slipper betala dubbla hyror en månad och att jag fick behålla 4500 kr, tack! Man kan göra roligare saker för de pengarna än att lägga dem på hyran på en lägenhet man inte bor i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *