Aspiepower Media

Vad tycker jag om mitt nya fibertäcke?

1 vecka med mitt nya fibertäcke

Fibertäcke är bästa uppfinningen! Nu har vi delat en vecka tillsammans, jag och fibertäcket på 6 kg. Jag undrar hur jag överlevt snart 29 år utan det. Herregud varför har ingen erbjudit mig detta tidigare? Nej visst ja i landstinget är det ingen som erbjuder en saker, utan måste själv ta reda reda på vilka hjälpmedel som finns.

Sover bättre

Efter bara en vecka tillsammans är det svårt att utvärdera det helt men  jag somnar lättare och sover bättre, och vad mer kan jag begära? Det är varmt och fluffigt och mer som en vanligt täcke. Det gillar jag. Det kanske är så att jag gillat ett lättare kedjetäcke med men jag gillar verkligen fluffigheten, känner mig inte alls instängd som under andra täcket.

Täcke för katter?

Sen är det inte bara jag som gillar det nya täcket, som ni ser på bilden nedan;)
Kanske en ny affärsidé, tygndtäcken för katter! Ni kan läsa mer om fibertäcken här!

fibertäcke

1 reaktion på “Vad tycker jag om mitt nya fibertäcke?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *