Aspiepower Media

Vlogg: Svar på era frågor

AT2A3136_1a I dag har jag inte gjort ett skit, bara legat i soffan och kollat på tv. Som den som påstår att jag inte vilar, vet inte vad dem pratar om. Känner mig fortfarande inte riktigt kry, men får väl hoppas att skiten släpper snart för har inte tid med att vara sjuk. Eller visst ja, jag har visst gjort en sak i dag! Spelat in en video, där jag svarar på era frågor, den hittar ni här nedan. Nu blir det att fortsätta slappa i några timmar till innan jag ska ta kvällen. I morgon ska jag som sagt föreläsa för LSS, men ska börja morgondagen med lite sovmorgon. Egentligen borde jag klocka föreläsningen och se hur långt jag kommer på en timma, med det jag tänkt säga. Men blir ju så konstigt att föreläsa när ingen lyssnar så orkar inte, så vi får väl se hur de får väl slänga ut mig om jag pratar för länge;)  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *