Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Grått och trist – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Grått och trist

Så skönt att vakna och känna sig utvilad, och kunna äta frukost i lugn och ro. De enda minuset är att det är mörkt och grått ute och de känns som det är eftermiddag, hatar när det är grått och tråkigt allt går så segt då. Den dagen jag blir miljonär ska jag bo utomlands de här tiden på året:D Nu ska jag börja att göra mig i ordning för om några timmar ska jag i väg och föreläsa för LSS. Sen har jag inga mer planer för den här dagen, skönt att få mjukstarta veckan lite. Vad har ni för planer för dagen?
weather-rainy-dew-rain (1)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *