Jag är tillbaka!

Jag är tillbaka

Jag är tillbaka!

Jag säger hela tiden att jag ska bli bättre på YouTube. Jag publicerar några videos och sen försvinner jag igen. Jag ber om ursäkt för det. Som ni redan vet så har jag inte mått så bra senaste tiden varken psykisk eller fysiskt. Tyvärr måste jag lägga den energi jag har på det jag tjänar pengar på och det gör jag inte på Youtube. Men nu är det dags! Jag är tillbaka och jag har äntligen spelat in en vlogg igen. I videon nedan får ni hänga med när jag föreläser för 300 ungdomar.

Mot stockholm!

När ni läser det här inlägget som är tidsinställt så är jag påväg till tågstationen för att åka till Stockholm. I dag är det äntligen dags för Visa vägen galan. Jag kommer vlogga även i dag så nästa vecka kommer det dyka upp en ny vlogg där ni får hänga med till storstan på gala. Men så länge får ni se videon från förra förra helgen:) Orkar ni inte hålla er så kommer jag uppdatera om morgondagen på Instagram stories. Följer du mig inte på Instagram så kan du göra det här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen