Aspiepower Media

Planerar morgondagens föreläsning för LSS

Godmorgon världen! Blev väckt vid 9.30 av någon pussade mig mitt på munnen, mysigt förutom att hon precis hade ätit kattmat:D Nu har jag bäddat ner mig i soffan och planerar morgondagens föreläsning. Är på hemmaplan här i Karlstad och ska föreläsa för personal som jobbar inom LSS. Ni som följt den här bloggen ett tag vet att jag förra året bråkade med LSS för att få det stöd jag har rätt till. Så jag tycker det är så kul att de ser vikten med att jag får dela med mig av mina upplevelse om vad som varit bra och mindre bra. För att göra verksamheten ännu bättre, jag har trots allt haft stöd genom dem i 13 år. En sak jag tänker lyfta är att jag många gånger fått höra ”Vi ska bara hjälpa dig att få stryktur men taken är att du ska bli självständig och klara dig själv sen”. De är ord som gör mig skitstressad, jo de är skit bra om jag bli mer självständig men jag kommer aldrig klara mig helt själv. De spelar ingen roll hur mycket struktur och checklistor jag får, min Asperger problematik försvinner aldrig.  Jag behöver att någon kommer och trycker på start och stoppknappen för att jag ska komma igång. När jag hör de orden går jag runt och blir jättestressad och funderar på när de kommer försvinna och vad som händer då. Vad vi säger och hur vi utrycker oss är himla viktigt och små ord kan ha en sådan stor betydelse. Aspergerssyndrom-9752 Aspergerssyndrom-9754

Aspergerssyndrom-9743

Din föreläsning låter väldigt intressant mamma. Men varför står det inte att du har en katt som heter Baby, jag tor du hade fått mer bokningar då:D

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *