Aspiepower Media

Vi kom fram tillslut…

I dag var Baby riktigt jobbig. Hon låg mitt under sängen och vägrade komma fram,  och man nådde henne inte från något håll. Efter en timma bråkande höll jag på att få ett spel men då fick jag tag i hennes bakdel och drog fram henne samtidigt som hon satte klorna i allt hon kunde efter vägen för att streta emot.  Förstår inte varför hon ska bråka så jävla mycket. För direkt hon kommer i buren så sitter hon helt tyst i 10 mil, men i buren ska hon inte. Väl framme i Hagfors åkte vi i väg och satte på vinter däck på min bil.  Och sen var vi hos moster och hälsade på mina kusiner och kusinbarn som är i stan. Elina visade hur ett proffs spelar spel, fuska bör man annars dör man 😉 Sen åkte jag och mamma ner till Hagfors där affärerna hade kvällsöppet och extra bra priser. Blev en byxdress i spets och en mockajacka med hem, de och en tröja till pappa kostade 200 kr tillsammans. Rea is the shit!  Just nu ligger jag i badkaret och bloggar haha. Fördelen med att ha en vattentät telefon 😉

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *