Aspiepower Media

Nyklippt

  Började dagen med sovmorgon sen åkte jag till frissan och kapade av lite hår. Så nu kan jag åka till Arvika och föreläsa nästa vecka och se ut som folk. Jag han aldrig göra reklam för föreläsningen här för den blev fullbokad direkt. Men jag ska vara extra bra nästa vecka så de förhoppningsvis bokar mig igen till våren, för jag vet att de är flera som velat komma men inte fick plats. Annars får jag väl fixa en egen föreläsning i Arvika:) Nu skulle jag vi ha åkt till Hagfors men har en katt i trotsåldern som tycker att hon inte alls ska sitta i en bur så hon har flytt och ligger under sängen och surar. Och de går inte att få fram henne, inte ens med godis, ingen tvekan om vem som bestämmer i de här huset. Har roat mig med att fakturera så länge men nu tycker jag faktiskt att hon får komma fram så vi kan åka någon gång. Aspergerssyndrom-9334 Aspergerssyndrom-9341

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *