Aspiepower Media

4 saker…

4 SAKER JAG INTE BERÄTTAT HÄR FÖRUT – Jag tar väldigt lätt åt mig av vad andra tycker och tänker saker om mig och blir lätt sårad. – Jag önskar att jag hade energi och mer tid för att träffa vissa av mina vänner oftare, ni vet själva vilka ni är. – Jag bryr mig oftast mer om mina nära och kära än mig själv. – Jag umgås hellre med killar än tjejer då de oftast är mer rakare och ärligare (det finns undantag) Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se SAKER JAG ÄR RÄDD FÖR: – Ensamheten – Att såra andra – Mörker – Att bli deprimerad och fall, jag blir hellre hög än låg för det är mer lätthanterligt. 4 SAKER JAG VILL GÖRA I MITT LIV: – Få alla att förstå att olikheter är bra! – Resa, vill hinna se så mycket av denna planeten som möjligt. Älskar att resa! – Prata inför regeringen. – Hjälpa andra, genom att prata och skriva om det som inte funkar i vårt samhälle, men som alla inte vågar prata om.

539629_10151545640146998_207215098_n (1)

Bild från Vietnam 2013

4 SAKER JAG INTE KAN LEVA UTAN: – Min familj och vänner – Kamera – Mobilen – Choklad
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *