Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Powerbank- Bloggarens bästa vän – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Powerbank- Bloggarens bästa vän

När jag kom till Karlstad i går så åkte jag till Bergvik för att handla mat men var även in på Kjell & Company och köpte denna powerbank. En Powerbank är ett extra batteri som du laddar upp i eluttaget. sen kan du ha med den i handväskan och när batteriet börjar ta slut i mobilen/surfplattan så kan denna mackapär ge den extra ström så batteriet laddas upp. Perfekt om man är bloggare ute på äventyr eller som på torsdag när jag ska till Mariestad på speedway och köra live, som tar massa batteri.  Den här kommer även få bli med på min föreläsningsturné i höst! IMG_3686 IMG_3685

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *