Aspiepower Media

Mitt nya liv

Nu är jag tillbaka i Karlstad, Baby fick vara kvar i Hagfors iallafall för kommer ju ändå tillbaka dit på onsdag. När jag kom hem åkte jag direkt till Bergvik för att handla lite mat för i morgon börjar mitt nya hälsosamma liv. Ni som följt mig ett tag vet att jag tidigare gått ner 30kg med Viktväktarna från 95-65 kg. Men gick upp ca 8 kg av dem i höstas när de satte in Bipolär medicinen. Men jag gjorde ett ryck med att räkna Points i våras och var nere på 68 kg men sen var det dags för operation av foten+ sommaren med alldeles för mycket frestelse så i dag visade vågen 70,6 kg. Målet är att komma ner till 65 kg igen men vi får se om de ändrats under resans gång. För mig spelar det inget större roll om jag väger 65 eller 68 kg så länge jag mår bra, det viktigaste är att det inte drar i väg igen för 95 kg vill aldrig mer väga:) Skillnaden den här gången är att jag även fått en gymkort så ska försöka komma i gång med träningen, så mycket som foten tillåter.  Så nu har jag kickat i gång mitt nya hälsosammare liv med en smoothie men vi kör i gång på riktigt i morgon. Startvikt 2008: 95 kg Startvikt Augusti 2016: 70,6 Viktnedgång sedan start: -24,4 kg Målvikt: 65 kg IMG_3680 IMG_3681

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *