Aspiepower Media

En månad kvar till turnén börjar

Om exakt en månad kickar jag i gång höstens föreläsningsturné först ut blir Göteborg, där jag ska föreläsa för chefer och medarbetare på våra myndigheter. Jag åker ner på torsdagen och ska föreläsa på fredagen men vi kommer även passa på att ta en weekend när jag ändå är där, så Henrik kommer efter på fredagen. Ser fram emot att få åka bort lite innan min lite fullbokade höst börjar, har lovat mig själv att jag får en resa utomlands i febuari om jag överlever den här hösten;)

Höstens föreläsnings schema: 16/9 Göteborg (sluten) 29/9 Sundsvall (sluten) 6/10 Mora (sluten) 10/10 Kampanjdag Hjärnkoll 18/10 Vetlanda (mer info kommer) 31/10 Skellefteå förmiddag (sluten) 31/10 Skellefteå kväll (För allmänheten mer info kommer) 10/11 Arvika (sluten) 17/11 Överbryggande resa Hjärnkoll 21/11 LSS Karlstad (sluten) 

Föreläsningarna är bara halva min arbetstid, jag jobbar ju även 25% På Eldialog samtidigt.   1
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *