Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Points, speedway och nya träningskläder – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Points, speedway och nya träningskläder

Var helt omöjligt att somna i går kväll, efter tre timmars stirrande in i en vägg och två sömntabletter så somnade jag tillslut. Nej jag överdoserar inte,jag har så låg dos så får ta två de gånger de går men oftast räcker det med 5 mg. När jag vaknade i morse så kände jag mig som en vandrande zoombie men lyckades ta mig  upp tillslut. Tillfrukost blev det smoothie och knäckebröd med keso och lite kryddor på, 5SP. IMG_3693 Jobbade mellan 9-13  men runt 12 gick det segt och sändes som jag skulle somna sittandes. Får bli lite chill i kväll för då har jag lite ledig tid inbokad innan veckan kickar i gång ordentligt. Denna vecka blir det lite flängande fram och tillbaka, men vad gör man inte för att få se lite speedway;) Men förstår fortfarande inte varför jag under 8 år, inte har bytt till tandläkare i Karlstad. Jag trivs med den jag har men det  blir ju lite krånglande vet inte hur många tider jag fått ändrat under årens lopp. Men nu har de äntligen förstått att jag vill ha kvällstider, och då kan jag ju liksom inte byta;) IMG_3698 När jag kom hem från jobbet förut så tog jag en tur till HM och presentkorts-shoppade lite, man måste ju ha nya sport-bhar om man ska börja träna. Den svarta hade jag en likandan fast i en annan färg sedan innan men de är så sköna så blev en till. IMG_3708 IMG_3710 Mellanmål: Tunna riskakor, philadelphiaost och en halv grapefrukt 2SP.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *