Rehab och Lemon cheesecake

I dag är det exakt tre veckor sedan jag plockade av gipsskon, och då var jag skeptisk till om de skulle gå för det kändes inte riktigt hundra. Jag har fått börja köra rehab själv eftersom sjukgymnasten har haft semester, men ska dit för första gången på fredag så får vi se vad hon säger. Men jag har försökt att ta det lugnt och gått så lite som möjligt samtidigt som jag kört lite med gummiband. Men har även cyklat lite, det känns bättre att cykla än att gå för ledbandet används inte riktigt på samma sätt då. I förrgår blev de 3,5 km och i går 1km, men då börjar de kännas lite så åkte hem istället. Jag har ju en förmåga att bli lite manisk när jag gör saker (typ som att börja att cykla och köra 3 mil första veckan) Efter cykelturen blev det Protein Pudding med Lemon cheesecake smak toppad med bär (4SP), så gott!  I dag blir fyra timmars jobb sen ska jag till badhuset och simma med min kontaktperson. IMG_3714 IMG_3718 IMG_3720

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen