Aspiepower Media

OS-silver!

Härlig kvällshimmel i Geijersholm i går kväll!

Härlig kvällshimmel i Geijersholm i går kväll!

Speedwayen blev inställd i går kväll pga att det regande i Målilla, om Gud finns så hatar han verkligen speedway. I stället kollade jag på OS och såg när Marcus Svensson tog OS-silver i skytte. Det är det enda jag sett av OS hittills är inte särskilt intresserad, de finns ju inte OS i speedway;) Men skytte är kul att se på men ser mest fram emot Paralympic och se hur det går för Jonas Jacobsson för han är ju kung! Nu är det snart dags för ett nytt försök av att genomföra GPt i Målilla, så nu ska jag bänka mig framför tvn. För speedway slår OS alla dagar i veckan;) Följer ni OS? Vad tycker ni är roligast att kolla på?
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *