Aspiepower Media

Tillbaka på ruta ett…

Ställde klockan på 09 i morse och var uppe och ringde öppenvårdspsykiatrin, läkaren sa att jag skulle ringa och ligga på dem redan i måndags men har passat på att sova när jag kunnat så de blev inte förrän nu. Och de var tydligen lika bra för de första så skickades tydligen akutremissen i går kl 18.00, varför i helvete väntar idioten två dagar med att skicka den när det är akut? Sen fick jag det svar jag hade förväntat mig ”Det är tyvärr inte jag som bokar in tiden så jag kan inte svara på hur lång tid den kommer ta, men om du mår så dåligt som säger så ska du åka till psykakuten”. Jo tack och de var det jag gjorde och blev hemskickad två gånger på en dag. Vad ska jag göra för att visa att jag är nog sjuk för att få hjälp? Ska jag ta hela avdelningen som gisslan och binda fast mig i en stol och säga att jag inte åker därifrån förrän de ändrar mina mediciner? Nu är ju tydligen tillbaka på ruta ett igen. De är tur att jag gillar att åka karusell för det blir många turer när man ska ha med landstinget att göra… De får en vecka på sig sen tänker jag ringa igen, vi får väl se om vi får begära att prata med chefen även denna gång, när vi gjorde de förra året fick jag en tid dagen efter. Är så trött på att man måste hota och vara otrevlig för att man ska få hjälp. Nej nu ska jag försöka få i mig något att äta  för sen ska jag åka till badhuset och simma med min kontaktperson, man får ju försöka göra sig av med ångesten på något sätt.

IMG_3667

Ska använda mitt gymkort för första gången i dag, heja mig!

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *