Aspiepower Media

Jag kommer vakna med ett leende varje dag

Något jag lärt mig under årens lopp är att det bästa man kan göra när man dåligt är att försöka fortsätta leva på som vanligt så gott de går. De blir inge bättre av att dra täcken över huvudet och säga godnatt så i går pysslade jag lite. Jag har sedan tidigare ramat in en Dregen t-shirt och haft som tavla, går man ner 30 kg i vikt så blir tyvärr även dina favorit kläder för stora men då kan man göra konst av dem. Men tänkte göra tavlan lite mer personlig så jag satte in hans hälsning till mig i ramen, nej jag har självklart inte klippt sönder boken, sådan stort psykbryt har jag inte;) Men det finns något som heter kopiator;) Tavlan hänger framför sängen så nu kommer jag vakna upp varje morgon med ett leende på läpparna. Förutom pyssel så hann jag med att jobba lite hemifrån, tvätta två maskiner och sen han jag på att hälsa på Carolina som fyllde år också. IMG_3662

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *