Aspiepower Media

Att träna bort ångest…

Klockan 13 mötte jag upp min kontaktperson vid Sundstabadet. Jag tänkte simma bort min ångest men det var tydligen fler personer som hade ångest, troligen över vädret;) Men eftersom vi har årskort på Actic, där även simning ingår, så fick vi gå före den långa kön. Tackar för den annars hade jag nog fått en sammanbrott bara av att köa;) 1 km simmande blev det tillslut och foten säger inte i från än så länge. Känns så konstigt att jag gått över två veckor utan gips, så mycket har jag inte gått på två fötter på ett helt år. Men ska försöka att fortsätta träna minst en gång i veckan, sen är tanken att jag ska börja gå på gym med men vi tar det lite försiktigt med foten.  Nästa vecka ska jag även börja köra Viktväktarna program igen, skulle ha börjat denna vecka men just nu ligger jag och trycker i mig chips haha:D Nu blir de chill i soffan resten av kvällen. I morgon ska jag i väg på ett möte på banken och sen ska jag åka mot Hagfors där det förhoppningsvis är bra väder och speedway. 13873104_10154172253996998_5384464191835872400_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *