Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att komma till ro – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att komma till ro

Jag läser böcker i perioder, men när jag väl börjar läsa så slukar jag böcker en efter en. När vi åker på semester så brukar jag fylla resväskan med pocketböcker, som jag sen skänker bort till hotellreceptioner under resans gång. Men de senaste året har jag haft väldigt svårt att komma till ro och orka koncentrera mig  på vad jag läser. Det känns som tankarna flyger i väg och är överallt och stannar inte alls på bokens bokstäver. Men ljudböcker är lättare att fokusera på, och dem är ett bra sätt för att komma till ro. Förra året lyssnade jag på Ninni Schulmans första bok ”Flickan med snö i håret”. Och jag gillade den verkligen, är så kul att händelserna utspelar sig i Hagfors och att man kan hänga med och vet vart dem är hela tiden.  Så förra veckan starta jag upp  mitt konto på Storytel och sedan dess har jag slukat hennes andra bok ”Pojken som slutade gråta”. I går när jag åkte hem från Kumla så kopplade jag upp mobilen till bilens bluetooth, så ljudet spelas upp i bilens högtalare. Blev klar med andra boken och är nu i fullgång med bok nummer tre: ”Svara om du hör mig”. Hur gör du med böcker? Läser du lite i bland eller gör du som mig och slutar böcker när du väl börjar? Vilken bok är din favorit? 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *