Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tänk på vad ni säger för fan! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tänk på vad ni säger för fan!

Jag blir så trött på människor som använder ord som ”flyttahemifrån psykos”, ”Mitt barn är lite bipolärt i dag”, ”Ditt jävla cpbarn”, när man skriver blogginlägg. Alltså tänk på va fan ni säger! Det finns människor som kämpar och lever med de här åkommorna som ni använder för att beskriva era vardagliga ting. Ni skulle ju aldrig komma på tanken att säga ”Flyttahemifrån cancer”, ”Mitt barn är lite cancersjukt i dag” Eller ”jävla cancerbarn” eller hur? Skärpning folk! Skäms på er! Skärmavbild 2015-12-08 kl. 18.35.59

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *