Vem skruvar in skruvar i mina fötter?

Det känns som någon skruvar in  skruvar i mitt fot led och som att hälsenan ska gå av snart. Har troligen inflammation på båda ställena, så får ringa farbror doktorn på måndag och se om jag får klartecken om att sätta in medicinerna igen för nu har de ju gått tre veckor som  han sa att jag skulle ha uppehåll. Annars får de väll spruta mig med kortison fast hälsenan går ju inte spruta så borde väll gå på kryckor. Men eftersom jag har ont i varenda muskelfäste i hela kroppen så gör de ju ont i armar och axlar när jag går på kryckor, så förut sluta de med att jag bar kryckorna sista biten hem för gjorde ondare att ha dem än att halta. Kört TENS, och nu har jag värme på och tagit morfin och hoppas på att få sova i natt.
hjkhkhnki

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen