Aspiepower Media

Vilodag och Putte i parken

Det här andra dagen på rad som jag verkligen inte har gjort någonting. Blev sovmorgon till 11 och sen har jag spenderat hela dagen i soffan och bara sett på tv. I dag kickade festivalen Putte i parken i gång i Karlstad. Hjärnkoll i Värmland kommer vara där i morgon 11- ca 18.00, så kom och säg hej till mina ambassadörs-kollegor i vårt röda tält. Jag och gipset kommer dyka upp där en sväng  någon gång under dagen, men kommer inte orka vara där hela tiden. Sen tycker jag att det är knäppt att Värmlandstrafik har gratis bussar till festivalen men att de bara utgår från torget (som jag förstått det av deras hemsida).  Jag som bor närmre busstationen ska jag då behöva gå 500 m åt fel håll med gips, för att ta mig till festivalen, inte särskilt handikappvänligt. Och man kan ju inte köra mig med bil eftersom de spärrat av. Men vi får väl se kanske får jag åka ända fram med mitt handikapps tillstånd för speedwaybanan, vi kan ju alltid testa;) IMG_3079 IMG_3070

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *