Aspiepower Media

Sommarlista

Planer för sommaren? – Har egentligen inga planer pga min fot och vi inte vetat hur det ska bli med den. Enda saken som är inplanerad är Packmopedsturnén den 18/7 med Dregen;) Bästa sommarstället? – Sommarstugan vid Rådasjön. IMG_2976 Här badar du helst? – I pool, varmare och skönare! Jag gillar inte hav, salt och sand är äckligt! Hur länge ska du vara ledig? – Har ingen semester, men har vi varit hemma i 3 veckor nu och varit sjukskriven. Men eftersom jag har eget företag och mina chefer på mitt andra jobb är så snälla så lägger jag mina jobbtimmar lite som jag vill under en vecka. Vad ser du mest fram emot? – Att träffa Dregen och få svar på om han hatar mig eller ej;) (Ni kan läsa om anledningen till varför han skulle göra det här) Bästa sommarmaten? – Grillat! Och jordgubbar, inte för att de är mat men:D IMG_2698 Vad kommer du köpa inför sommaren? – Köpte en bikini förra veckan och fick ett pressutskick med solkräm för ett tag sedan, behöver man mer? Vad lyssnar du helst på? – Backyard BAbies såklart;) Bästa sommardoften? -Victoria´s secret Coconut Passion, Fragrance mist, luktar verkligen underbart och sommar. Hur kommer du att minnas midsommar 2016? – En mysig dag vid sommarstugan, ni kan se bilder från midsommar här IMG_2880

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *