Aspiepower Media

Städa bilen och evighetsprojekt

Min bil ska lämnas in på service nästa vecka och eftersom den såg ut som en rullande grushög så tyckte mamma att det var hög tid att städa den. Tyvärr kunde jag inte hjälpa till för man får inte arbeta när man är sjukskriven, vilket otur;) Men jag och gipset fick agera arbetsledare:D Och när man är sjukskriven så måste man ju roa sig med något så i dag startade jag ett evighetsprojekt, rensa Instagram. Jag har hittills tagit bort 2000 selfies men har fortfarande över 13 500 bilder kvar. Innan jag började blogga på Familjeliv och blev lite mer seriös i sociala medier så var Instagram typ min slasktratt, allt hamnade där. I dag försöker jag vara en aning seriösare och har därför valt att ta bort blannat massa suddiga selfies och försöker leverera lite mer genomtänkta bilder med bättre kvalité. Jag lägger upp runt 3-9 bilder per dag för att jag vill att ni ska få hänga med i mitt liv och hur det är på riktigt. En del tycker nog att jag spammar men då får de väl följa någon annans konto då jag har trots allt 6334 personer som väljer att fortsätta följa mig, så något bra måste jag väl ändå göra? Tycker du att jag lägger upp lagom mycket bilder på Instagram? Eller vill du se fler eller mindre? IMG_2592 IMG_2589 IMG_2590-2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *