Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jordgubbar och storstryk – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jordgubbar och storstryk

IMG_2593 IMG_2595 I går kväll blev det jordgubbar, melon och grädde på altanen samtidigt som jag följde Valsarnas match på datorn. Finns det något godare än jordgubbar på sommaren? Storstryk blev det borta mot Västervik, alla verkar så förvånade jag sa redan i förrgår att de skulle förlora stort. På torsdag blir det nya tag när de möter Västervik på Tallhult. Jag och gipset ska dit men stora kameran får bli hemma och jag ska för en gångs skull njuta av matchen.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *